Metaalrecycling door J. Doldersum

Op zoek naar een bedrijf voor uw metaalrecycling? Doldersum BV is uw bedrijf! Heeft u oud ijzer en/ of andere metalen liggen? Bij J. Doldersum BV kunt u deze metalen of schroot inleveren tegen een scherpe geldvergoeding. Hieronder een lijstje van materialen die we aannemen:

IJzer
Wasmachines
Katalysators
Zink
Hardmetaal
Trafo's
Rafineer/sloop
CV ketels
Widia

Roetfilters
Vaatwassers
Elektromotoren
Brons
Draaiselsoorten
Aluminium
Goud
Airco's
HSS

Kabel
Schredder
Zwaar balkijzer
Rood koper
Schroot
RVS
Radiatoren
Geel koper
Loodkabel

Lood
Computers/laptops
Messing
Kabelafval
Gietijzer
Accu's
Printplaten
Zilver
HGP/millberry

Uw metaalafval is geld waard!. De waarde wordt bepaald door de dagprijs en hoeveelheid materiaal. Door het materiaal gesorteerd en schoon bij ons aan te leveren heeft u de hoogste opbrengstprijs.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om het metaal te komen brengen? Dan kunnen wij ook het metaal bij u op komen halen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een container bij u te plaatsen. Deze containers hebben wij in verschillende maten. Deze maten variëren vanaf 1m3 tot en met 40m3. Wij bieden u flexibele service. Zo kunnen wij de container plaatsen waar u dat wilt en wanneer het u uitkomt. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen. Wanneer de container is gevuld met metaal, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan binnen 48 uur de container bij u op komen halen.

  • Hoge dagprijzen
  • Weegbrug tot 70.000 KG!
  • 60 jaar expertise
  • Nauwkeurig gewogen
  • Gratis analyse
  • Contante uitbetaling

Recyclen levert geld op en is goed voor het milieu

Sloop- en handelsbedrijf J. Doldersum BV is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van metaalrecycling. Metaalafval wordt door ons ingezameld of door de klanten gebracht. Vervolgens wordt het gesorteerd op kwaliteit om het recyclingproces zo efficiënt mogelijk te maken. De metalen worden door ons gewogen en zo nodig verder bewerkt. Uw ingeleverde metalen vinden na sortering hun weg naar binnen- en buitenlandse verwerkingsbedrijven, zodat er nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. U draagt op deze manier bij aan een schoner milieu. 

IJzerwaren op maat

Naast de mogelijkheid om metaalrecycling door ons te laten uitvoeren in de regio's Almelo, Hengelo en Enschede, kunt u ook bij ons terecht voor ijzerwaren. Veelal mensen die werkzaam zijn in constructie of regelmatig lasijzer nodig hebben, weten ons te vinden. Ons assortiment op het gebied van ijzerwaren is erg uitgebreid. Hierbij kunt u denken aan hoeklijnen, kokerprofielen, buizen, balkstaal en T-staal. Uiteraard kunnen wij al deze ijzerwaren voor u op maat zagen. Naast ijzerwaren kunt u bij J. Doldersum BV. ook terecht voor RVS en aluminium.

Kom eens bij ons langs

Voor metaalrecycling kunt u van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Wij zijn elke dag van 8:00 uur - 17:00 uur geopend. Met uitzondering van zaterdag, dan zijn wij tot 12:00 uur geopend. Bent u op zoek naar een partij die voor u de metaalrecycling kan verzorgen en bent u woonachtig in omgeving Almelo, Enschede en Hengelo? Rijd dan eens langs of neem contact met ons op.