Vind je antwoord op elke metaalvraag

Neem contact op

Onze contactgegevens

Garstweg 20 
7676 ST Westerhaar-Vriezenveensewijk 

0546 - 65 92 58
E-mail: info@doldersumbv.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

08:00 - 12:00
13:00 - 17:00

Zaterdag

08:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Hier vind je ons

Je vindt ons aan de N36 van Hardenberg/Ommen naar Almelo in het Twentse tweelingdorp Westerhaar-Vriezenveensewijk. Van harte welkom!

Werken aan langdurige relaties

Door een goede prijs te bieden voor schrootafval en veilige, milieuvriendelijke diensten te leveren, bouwen Jan en Jan langdurige relaties op met hun klanten. Met dank aan diezelfde klanten en de medewerkers is Doldersum geworden tot het toonaangevende recycle- en metaalhandelbedrijf dat het nu is.

Doldersum Jan Doldersum profielfoto

Jan Doldersum

“Mensen en bedrijven willen gemak. Daar zorgen wij voor door de inkoop van metaalafval en de verkoop van nieuw ijzer, staal, aluminium en rvs goed te regelen.”

Jan Doldersum

“Van wegen tot uitbetalen, we zijn open en transparant in alles wat we doen. Zo komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan.”

Doldersum Jan Doldersum profielfoto 3

Help ons jou beter te helpen

Heb je tips om onze dienstverlening verder te verbeteren? Vragen over onze werkwijze, prijzen of materialen? We horen het graag, zodat we jou en andere klanten steeds beter van dienst kunnen zijn.

Duurzame demontage, ontruiming en sloop

Een fabriek ontruimen, machines en productielijnen demonteren, we doen het allemaal. Van oudsher zien we namelijk de mogelijkheden voor hergebruik van metalen. Zo is ons bedrijf immers ooit ontstaan. Wij erkennen de waarde voor mens en milieu om metalen op een duurzame manier te recyclen. Zowel voor hergebruik als om nieuwe producten van te maken.

Meer info
Doldersum Oud ijzer Divers 3