Recycle mee

Je oud ijzer en metalen zijn geld waard

Ik wil meer weten
Doldersum Containerservice Container vol aluminium

Jouw voordeel

Je schroot aan Doldersum verkopen, is goed voor je portemonnee. Wij bieden onze klanten namelijk de meest voordelige prijzen, zónder  bakhuur, én een vlotte (financiële) afhandeling.

Ook goed om te weten: door jouw afval bij ons aan te bieden, ben je verzekerd van een duurzame recycling. Je draagt dus ook bij aan een beter milieu!

slide.title
slide.title
slide.title
slide.title
slide.title
slide.title
slide.title
slide.title

Bestel je container in 2 stappen

Of je nu metaalbewerkende industrie, lasbedrijf, constructiewerker, technische dienst, staalbouwer, aannemer of agrarisch bedrijf bent, wij plaatsen op jouw verzoek een container. Ideaal om grote hoeveelheden metalen zoals aluminium, koper, messing, staal, rvs, staal, radiatoren, ijzerschroot, en elektrakabels en afgedankte machines te verzamelen.

Neem contact met ons op voor een passende oplossing, zodat je altijd op de juist manier wordt ontzorgd.

Bel, mail of app ons als we de container moeten legen, wisselen of ophalen en klaar is Kees.

Duurzame demontage, ontruiming en sloop

Een fabriek ontruimen, machines en productielijnen demonteren, we doen het allemaal. Van oudsher zien we namelijk de mogelijkheden voor hergebruik van metalen. Zo is ons bedrijf immers ooit ontstaan. Wij erkennen de waarde voor mens en milieu om staal en metalen op een duurzame manier te recyclen. Zowel voor hergebruik als om nieuwe producten van te maken.

Meer info
IMG 8382