Verkoop van IJzerwaren

Hier vindt u een greep uit het assortiment van sloop- en handelsbedrijf J. Doldersum. De ijzerwaren hebben een standaard lengte van 6 of 12 meter, maar mocht u andere maten nodig hebben wordt het voor u op maat gezaagd.

Wilt u  meer informatie over de leveringsopties van sloop- en handelsbedrijf J. Doldersum BV bel dan 0546 - 659 258.

  • Lage prijzen voor goede kwaliteit
  • Gratis zaagservice
  • Per meter kopen
  • Goedkoop
  • Ruime voorraad 2e keus!

Platen

Verschillende soorten platen van gewenste dikte op maat gemaakt. Keuze uit zwarte, gegalvaniseerde of traanplaat, van 0,5mm tot 30mm. Te gebruiken voor het uitstukken van een auto of de dikke platen als putdeksel. Tevens een ruim aanbod uit tweede keus platen, zeer aantrekkelijk voor uw portemonnee.

RVS en aluminium

Sloop- en handelsbedrijf J. Doldersum maakt verschillende platen en ijzerwaren van aluminium, RVS en overige metalen. Komt u er niet uit met de standaardmaten. Geen probleem dan maken we het voor u op maat. 

Constructiestaal

Diverse afmetingen HEA, HEB, IPE, INP, UNP, T-profiel uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs. Verschillende profielen voor verschillende doeleinden, zoals: Spanten, lateien en andere dragende constructies, voor u op lengte gemaakt. Keuze uit zwarte, gemeniede of gegalvaniseerde lengtes tot 18 meter. Tevens een ruim aanbod uit tweede keus en gebruikte constructiestaal.

Overige IJzerwaren

Buizen, kokers, hoekprofielen, u-profielen, t-staal, stafmateriaal, platstaal, rondstaal. Alle standaard profielen in verschillende afmetingen op voorraad tegen een scherpe prijs. Voor het maken van uiteenlopende producten. Voor u op maat gemaakt.