Schrootcontainerservice nabij Almelo*

Als u veel oud ijzer of ander metaal heeft en hiervoor een container zoekt, is onze schrootcontainerservice nabij Almelo, in Overijssel en omstreken, ideaal. We plaatsen namelijk door heel Nederland containers in diverse formaten waar u eenvoudig uw metaal in doet. Als de container vol is, komen wij hem ophalen en wordt u netjes betaald voor het gehaalde metaal. Zo hoeft u niet zelf te rijden en krijgt u een eerlijke prijs voor uw gerecyclede materiaal. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

* Deze service is gratis o.b.v. afspraak of voldoende gewicht.

  • Metalen en schroot inleveren
  • IJzerwaren op maat
  • Gratis containerservice

Altijd de juiste container bij onze schrootcontainerservice nabij Almelo

Wij plaatsen containers met een inhoud tussen de 1 m³ tot 40 m³. Hierdoor is er altijd een container die past bij de hoeveelheid oud ijzer die u wilt recyclen. Ook voor het legen van de container kunt u bij ons terecht. We kunnen op vaste momenten bij u langskomen, of op het moment dat uw container vol is. In dat laatste geval neemt u eenvoudig contact met ons op. Dan komen wij de container binnen 48 uur legen.

Goede service en snelle uitbetaling

Sloop- en Handelsbedrijf Doldersum B.V. uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is al ruim 60 jaar een begrip voor het inleveren van oud ijzer en metalen. We hebben veel vaste klanten die de schrootcontainerservice voor oud ijzer, draaisels, rvs, aluminium, koper of ander metaal van ons bedrijf nabij Almelo gebruiken en hier zeer tevreden over zijn. Dit komt doordat wij ons altijd aan de afspraken houden, flexibel met u meedenken en snel uitbetalen. Zo hebben we een digitale weegbrug die tot 70 ton kan wegen en nauwkeurige analyseapparatuur die precies meet welk metaal (of welke metalen) u aanlevert. Uiteraard zijn wij ook VIHB-geregistreerd, zodat u verzekerd bent van een veilige inzameling.

Bestel een container of vraag om meer informatie

Wilt u graag een container voor oud ijzer, kabels, of ander metaal bij ons huren en gebruikmaken van onze schrootcontainerservice nabij Almelo? Of wilt u graag meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 - 65 92 58 of 06 10427163. E-mailen naar info@doldersumbv.nl kan ook. Wij staan voor u klaar.

Doldersum BV Sloop- en Handelsbedrijf

Adres: 

Garstweg 20 
7676ST Westerhaar-Vriezenveensewijk 

KvK: 06034631

Privacyverklaring

Telefoon: 

0546 - 65 92 58
06 - 22 69 86 56 (ijzerwaren)
06 - 10 42 71 63 (metaalrecycling/containerservice)
E-mail: info@doldersumbv.nl