Containerservice*

Als u veel oud ijzer of ander metaal heeft en hiervoor een container zoekt, is onze service in Overijssel en omstreken ideaal. Vanuit onze vestiging in Westerhaar-Vriezenveensewijk, nabij Almelo, plaatsen we namelijk door heel Nederland containers in diverse formaten waar u eenvoudig uw metaal in doet. Als de container vol is, komen wij hem ophalen en wordt u netjes betaald voor het gehaalde metaal. Zo hoeft u niet zelf te rijden en krijgt u een eerlijke prijs voor uw gerecyclede materiaal. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

* Deze service is gratis o.b.v. afspraak of voldoende gewicht.

  • Metalen en schroot inleveren
  • IJzerwaren op maat
  • Gratis containerservice

Altijd de juiste container en service

Wij plaatsen containers met een inhoud tussen de 1 m³ tot 40 m³. Hierdoor is er altijd een container die past bij de hoeveelheid oud ijzer, of ander metaal, die u wilt recyclen. Ook voor het legen van de container bieden wij een passende service. We kunnen op vaste momenten bij u langskomen, of op het moment dat uw container vol is. In dat laatste geval neemt u eenvoudig contact met ons op. Dan komen wij de container binnen 48 uur ophalen.

Goede service en snelle uitbetaling

Sloop- en Handelsbedrijf Doldersum B.V. is al ruim 60 jaar een begrip voor het inleveren van oud ijzer en metalen. We hebben veel vaste klanten die een container voor oud ijzer, draaisels, RVS, aluminium, kabel, koper of ander metaal van ons gebruiken en zeer tevreden zijn over onze service. Dit komt doordat wij ons altijd aan de afspraken houden, flexibel met u meedenken en snel uitbetalen. Zo hebben we een digitale weegbrug die tot 70 ton kon wegen en nauwkeurige analyseapparatuur dat precies meet welk metaal (of metalen) u aanlevert. Uiteraard zijn wij ook VIHB-geregistreerd, zodat u verzekerd bent van een veilige inzameling.

Bestel een container of vraag om meer informatie

Wilt u graag een container voor oud ijzer, kabels, of ander metaal bij ons huren en gebruikmaken van onze uitstekende service vanuit Overijssel? Of wilt u graag meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 - 65 92 58 of 06 10427163. E-mailen naar info@doldersumbv.nl kan ook. Wij staan voor u klaar.

Doldersum BV Sloop- en Handelsbedrijf

Adres: 

Garstweg 20 
7676ST Westerhaar-Vriezenveensewijk 

KvK: 06034631

Privacyverklaring

Telefoon: 

0546 - 65 92 58
06 - 22 69 86 56 (ijzerwaren)
06 - 10 42 71 63 (metaalrecycling/containerservice)
E-mail: info@doldersumbv.nl