Printplaten inleveren

Heeft u oude printplaten en wilt u deze graag inleveren en er de juiste prijs voor ontvangen? Bezoek dan Sloop- en Handelsbedrijf Doldersum B.V. in Westerhaar-Vriezenveensewijk, vlak bij Almelo. Al meer dan 60 jaar zijn wij in de regio Twente een begrip in het inzamelen van diverse metalen. Wij geven altijd een eerlijke prijs voor uw materiaal en betalen dit vlot uit. Meer kunt u toch niet wensen?

  • Metalen en schroot inleveren
  • IJzerwaren op maat
  • Gratis containerservice

Printplaten inleveren bij een specialist met een uitstekende service

Als u bij ons in Overijssel printplaten komt inleveren kunt u rekenen op een uitstekende service. U ontvangt een bedrag op basis van de dagwaarde van deze printplaten. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste prijs voor uw levering. Uiteraard geldt dit ook voor andere materialen die u naar ons toebrengt. Denk bijvoorbeeld aan kabels of oude accu’s. Wij nemen het allemaal aan en betalen u per bank of contant uit. Welke betaaloptie het wordt, is aan u.

Kom langs of vraag gerust om meer informatie

Of u nu printplaten of andere materialen bij ons in Overijssel komt inleveren; wij zien u graag langskomen. Als u ander oud ijzer en metalen heeft, staan wij ook voor u klaar. Wilt u meer weten over onze metaalrecycling? Stuur dan een e-mail naar info@doldersumbv.nl of bel naar 0546 - 65 92 58 of 06 10427163.

Doldersum BV Sloop- en Handelsbedrijf

Adres: 

Garstweg 20 
7676ST Westerhaar-Vriezenveensewijk 

KvK: 06034631

Privacyverklaring

Telefoon: 

0546 - 65 92 58
06 - 22 69 86 56 (ijzerwaren)
06 - 10 42 71 63 (metaalrecycling/containerservice)
E-mail: info@doldersumbv.nl