Oud koper inleveren

Wilt u oud koper inleveren bij een betrouwbaar recyclingbedrijf in Overijssel dat een snelle uitbetaling garandeert? Kom dan naar Sloop- en Handelsbedrijf Doldersum B.V., gevestigd in Westerhaar-Vriezenveensewijk (vlak bij Almelo). Al ruim 60 jaar zijn wij een begrip in regio Twente als het gaat om het inzamelen van oud ijzer en andere metalen. We hebben een goede service en bieden een snelle betaling.

  • Metalen en schroot inleveren
  • IJzerwaren op maat
  • Gratis containerservice

Oud koper inleveren en snel uitbetaald krijgen

Wij hebben een weegbrug die tot 70 ton kan wegen en een Bruker S1 Titan. Dit is een handig en nauwkeurig analyseapparaat dat ons binnen enkele seconden vertelt om welk metaal het gaat. Ook als u denkt dat u oud koper of koperen kabels gaat inleveren, maar het toch een ander metaal blijkt te zijn, krijgt u hierdoor het juiste bedrag uitbetaald. Wij betalen vlot uit en u kiest zelf of u het bedrag contant of op uw rekening wilt ontvangen. Een betere service kunt u zich toch niet wensen?

Kom langs of neem contact op bij vragen

Of u nu oud koper of ander metaal wilt inleveren; bij onze metaalrecycling in Overijssel bent u van harte welkom. Heeft u veel materiaal of geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze handige containerservice. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 0546 - 65 92 58 of 06 10427163. E-mailen naar info@doldersumbv.nl kan ook. We sturen u zo snel mogelijk een reactie.

Doldersum BV Sloop- en Handelsbedrijf

Adres: 

Garstweg 20 
7676ST Westerhaar-Vriezenveensewijk 

KvK: 06034631

Privacyverklaring

Telefoon: 

0546 - 65 92 58
06 - 22 69 86 56 (ijzerwaren)
06 - 10 42 71 63 (metaalrecycling/containerservice)
E-mail: info@doldersumbv.nl