Meer weten over oud ijzer?

Neem direct contact met ons op!

Oud ijzer Almelo

Zoekt u de oud ijzer prijs en komt u uit Almelo of omgeving? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats. Doldersum B.V. is gespecialiseerd in het innemen en vergoeden van oud ijzer. De verwerking van oud ijzer brengt kosten met zich mee in verband met het sorteren, schoonmaken en smelten van de materialen. Doldersum B.V. is al meer dan 60 jaar actief met de verwerking van oud ijzer en weet dit als geen ander efficiënt en slim te doen. Het recyclingproces is daardoor goed voor uw portemonnee en het milieu doordat bedrijven in het binnen- en buitenland weer nieuwe materialen maken van uw oud ijzer. Wilt u hier ook uw steentje aan bijdragen en uw oud ijzer in Almelo aan ons verkopen? Dan horen wij dat graag van u, zodat wij u verder kunnen helpen. 

Waarom uw oud ijzer kopen en verkopen bij Doldersum B.V?

Doldersum B.V. is actief vanuit Westerhaar-Vriezenveensewijk en gelukkig is dat mooi in de buurt van Almelo. Wij zijn regionaal actief en maken daardoor weinig kosten voor de verwerking van oud ijzer. Onze weegbrug gaat tot 70.000 kg, wij hebben 60 jaar expertise en betalen vanuit onze gratis analyse hoge dagprijzen voor al uw oud ijzer. Contante uitbetaling is geen probleem en vindt direct plaats. U bent meteen van het oud ijzer af, krijgt netjes betaald en wij kunnen het oud ijzer weer sorteren en verwerken.

Prijzen van oud ijzer

Bent u benieuwd naar de oud ijzer prijs van uw materialen? Bij Doldersum B.V. weten we dat dit in ieder geval weer anders uitpakt. Laat de dagprijs van uw oud ijzer bij ons berekenen met een gratis analyse. Wij nemen onder andere de volgende materialen in:

  • IJzer
  • Wasmachines
  • Katalysators
  • CV ketels
  • Elektromotoren
  • Aluminium
  • Airco’s
  • Radiatoren
  • Computers
  • En meer

Doldersum B.V. is meer dan 60 jaar actief met het recyclen van metaal. Bij ons is een hoogstaand recycleproces belangrijk om bedrijven in het binnen- en buitenland te helpen aan oud ijzer voor nieuwe producten. Wij dragen op deze manier samen bij aan een schoner milieu.

Wij nemen uw materiaal direct in en betalen vervolgens onze dagprijs. Wanneer u de materialen schoon en gesorteerd aanlevert kunnen wij de hoogste prijs betalen. Neem contact met ons op via 0546 - 65 92 58 of stuur een e-mail naar info@doldersumbv.nl. Wij zijn gedurende week beschikbaar tussen 8:00 en 17:00. Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:00 en op zondag gesloten.

Beoordeling Doldersum B.V. van klanten:

Op basis van 1637 beoordelingen behaalt Doldersum B.V. met de dienst: Oud ijzer Almelo een score van 9 van de 10.